Gratitude factory

Gratitude.png

Shakti-matot valmistetaan tietoisesti ja myötätunnolla. Tehtaan naisilla on hyvät työolosuhteet, hyvä palkka ja inhimilliset työajat.

Katso video

TEHTAAMME TYÖNTEKIJÖISTÄ PIDETÄÄN HYVÄ HUOLI INTIASSA

Shakti-matot valmistetaan Shaktin Temppelitehtaalla, joka sijaitsee Intian pyhimmässä kaupungissa, Varanasissa. Pyhät tulet ovat palaneet kaupungissa tuhansia vuosia. Temppelitehtaalla yhdistyy lempeys ja työ.

Shakti-matot valmistetaan tietoisesti ja myötätunnolla. Pyrkimyksenämme on luoda harmoniaa kaiken toimintamme kautta, aina tuotannosta käyttäjiin, kaikille Shakti-mattoon tutustuneille.

Toivomme, että kaikki löytäisivät aidon onnen.

Gratitude.png

HYVÄT TYÖOLOSUHTEET JA HYVÄNTEKEVÄISYYS

Tehtaan naisilla on hyvät työolosuhteet, hyvä palkka ja inhimilliset työajat. Sairastuneille maksetaan sairausajasta palkkaa. Lisäksi olemme palkanneet keittäjän, joka valmistaa työntekijöillemme ruokaa. Lääkäri käy tehtaalla kerran viikossa. Tarjoamme ilmaista lääkärinhoitoa, paitsi työntekijöille ja heidän perheilleen, myös muille naapurustossa asuville perheille.
Ostamalla Shakti-maton osallistut samalla hyväntekeväisyyteen auttamalla Intian Varanasissa sijaitsevan Shakti Temppelitehtaan työntekijöitä sekä naapurustossa asuvia.

Yoga Women.jpg
Tarjous

10% Off

voimassa 31.5.2024 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

KÄYTÄ KOODIA:

spring24