KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA SHAKTI-MATOSTA

5 TAVALLISINTA KYSYMYSTÄ

Useimmat asiakkaistamme ostavat Shakti Standard -mattomme. Se sopii sekä aloittelijoille että tottuneimmille käyttäjille.

Shakti Advanced on indigonsininen ja siinä on 4 200 piikkiä, jotka ovat kaksi millimetriä pitempiä kuin Original-matossa. Kehonpaino jakautuu pienemmälle määrälle pitempiä piikkejä, mikä voimistaa vaikutusta. Suosittelemme mattoa, jos pidät haasteista ja olet ehkä käyttänyt Original-mattoa pitempään. (Extreme)urheilijat valitsevat usein Shakti Advanced -maton palautumisen tehostamiseen treenien jälkeen.

Shakti Light on keltainen ja siinä on yli 9 000 piikkiä. Kehonpaino jakautuu näin useammalle piikille, mikä lieventää vaikutusta. Suosittelemme mattoa herkille ja vanhemmille henkilöille sekä iho-ongelmista kärsiville.

Paitsi että kaikilla Shakti-matoillamme on positiivisia vaikutuksia, ne on myös valmistettu korkealuokkaisesta, ekologisesta ja kestävästä materiaalista Intiassa. Otamme Gratitude Factoryyn töihin ainoastaan naisia, jotta he voisivat elää itsenäisesti. Oikeudenmukaiset palkat, joustavat työajat, loma-ajalta ja sairausajalta maksettava palkka sekä työturvallisuus ovat meille ehdottomia lähtökohtia. Takaamme naisille ja heidän läheisilleen myös yleissairaanhoidon.

Ostamalla Shakti-maton teet paitsi hyvää itsellesi olet myös mukana tukemassa hienoa projektia.

Ensimmäisten minuuttien aikana ihossa tuntuu pistelevä ja lämmin tunne. Pian pistely kuitenkin vaihtuu miellyttäväksi rentouden tunteeksi.

Todennäköisesti tuotteesi on jo matkalla. Toimitusaika Suomeen on 2–7 arkipäivää tilauksesta.
Käytämme DHL Servicepoint -lähetyspalvelua. Saat siis sähköpostitse tai tekstiviestillä tiedon, mistä tilauksesi on noudettavissa. Jos tilauksestasi on kulunut yli 10 päivää, ota yhteyttä, niin autamme jäljittämään tilauksesi.

Shakti-matto auttaa jo tuhansia ihmisiä rentoutumaan ja nukkumaan syvemmin. Suosittelemme, että kokeilet Shakti-tuotteitamme kotona kaikessa rauhassa.

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, jotta voit itse tuntea, onko matto juuri sinulle sopiva. Suosittelemme, että tarkistat lääkäriltäsi, onko maton käyttö riskitöntä terveydentilasi huomioon ottaen.

Tuotteitamme ei suositella käytettäväksi, jos:

– kärsit sydänongelmista
– käytät veritulppaa (veren hyytymistä) ehkäiseviä lääkkeitä
– olet raskaana
– kärsit epilepsiasta
– kärsit laskimotulehduksesta
– sinulla on kuumetta
– sinulla on ihotulehdus, suuria maksaläiskiä/luomia hoidettavalla alueella

Voit aluksi maata matolla noin 15 minuuttia. Totuttuasi suosittelemme, että käytät mattoa 20–40 minuuttia kerrallaan. Pitempi käyttökään ei ole vaarallista. Monet nukahtavat matolle, eikä siitäkään ole haittaa. Suosittelemme, että käytät mattoa säännöllisesti, mieluiten päivittäin.

JÄIKÖ KYSYTTÄVÄÄ

Shaktimaton tuotelinjan päivitys 2023

Olemme aina pyrkineet parantamaan valikoimaamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita ja globaalin markkinan kysyntää. Tämän mielessä pitäen olemme tehneet joitakin päivityksiä akupunktioalustojemme nimeämiseen ja kuvaamiseen.

Shaktimatta Original v.1 (Poistettu valikoimasta) Alkuperäinen Shaktimatta Original, joka oli 66 cm pitkä ja jossa oli 6200 akupunktioneulaa, on nyt poistettu valikoimastamme.

Uusi nimi & kuvaus: Shaktimatta Original Mikä aiemmin tunnettiin nimellä Shaktimatta Standard tullaan nyt nimeämään Shaktimatta Originaliksi. Katsomme, että tämä nimi kuvaa paremmin tuotteen ydintoimintoja ja sen asemaa valikoimassamme, ja seuraamme linjaamme sopeuttaaksemme tuotenimeämisen Shakti Internationalin suositusten mukaiseksi.

Shaktimatta Original: Optimaalinen työkalu syvään rentoutumiseen. Tällä matolla on 230 levyä, pituus on 76 cm ja siinä on 6200 akupunktioneulaa. Sen ainutlaatuisen suunnittelun ja toiminnan ansiosta se edustaa täydellistä tasapainoa Light- ja Advanced-versioidemme välillä.

Kaikki. Suosittelemme kuitenkin, että tarkistat lääkäriltäsi, jos kärsit jostain lääketieteellisestä vaivasta tai jokin muu mietityttää.

Kyllä! Shakti-maton voi tarvittaessa pestä haalealla vedellä ja ripustaa kuivumaan. Älä pese koneessa tai kuivaa kuivausrummussa, koska piikit voivat vaurioitua.

Selkärangasta kulkee hermoratoja koko kehoon, joten selän hoitaminen vaikuttaa kaikkiin kehonosiin. Tarvittaessa mattoa voi kuitenkin käyttää oikeastaan mitä tahansa kehonosaa vasten. Lue lisää vaihtoehtoisista tuotteistamme, kuten Shaktin piikkityynyjalkamatto tai panta.

Monet kertovat, että lapset rakastavat piikkimattoa. Se rauhoittaa ja auttaa vähentämään kierroksia. Voit esimerkiksi antaa lapsen maata hetken matolla ennen nukkumaanmenoa.

Emme voi suositella käyttöä, mutta todennäköisesti se on vaaratonta. Käänny äitiysneuvolan puoleen ennen kuin käytät Shakti-mattoa.

Terävät piikit saattavat ärsyttää ja ehkä pahentaa herkkää ja tulehtunutta ihoa. Voit lieventää tehoa asettamalla ihon ja Shakti-maton väliin ohuen kankaan. Jos tunnet, että tulehdus pahenee, käyttö on tietenkin lopetettava.

Emme suosittele maton käyttöä, koska siitä ei ole olemassa tutkittua tietoa. Tarkista lääkäriltäsi, jos olet epävarma.

Kyllä, voit lähettää tilaamasi tuotteen takaisin. Tarjoamme 14 päivän rahat takaisin -takuun. Palautettujen tuotteiden on oltava täydellisessä kunnossa ja sisällettävä kaikki mukana toimitetut lisätarvikkeet (esitteet, kangaspussit ym.), muuten emme voi taata maksun palautusta. Liitä palautukseen myös jokin viite, keneltä palautus tulee.

Lähetä tuote osoitteeseen:

Shakti Sweden Ek. För.
Köpmanbergsvägen 1B
SE – 82455 Hudiksvall

Tiedoksesi: Palautusmenettelymme on toiminut onnistuneesti. Tämän vuoden yli 5 000 asiakkaasta lähetimme rahat takaisin jokaiselle asiakkaalle, joka pyysi maksun palautusta. Poikkeuksena vain yksi asiakas, joka palautti maton erittäin likaisena ja ryppyisenä, minkä vuoksi se oli korjattava.

Autamme mielellämme, jos sinulla on vielä kysyttävää. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@shaktimat.fi

LÖYDÄ OMAT TUOTTEESI

Yoga Women.jpg
Tarjous

25% alennus

Saat 25% alennuksen koko kesän koodilla

kesä2024

Tarjous on voimassa 31.8.2024 asti.
Anna koodi kassalla.

Yoga Women.jpg
Tarjous

10% Off

voimassa 31.5.2024 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

KÄYTÄ KOODIA:

spring24