NÄIN KÄYTÄT TUOTTEITAMME

Selkä

20+ minuuttia

Green Shakti Model.jpg

Aseta Shakti-piikkimattosi sängylle tai muulle pehmeälle alustalle. Aluksi voi riittää, että käytät Shakti-mattoasi 10–15 minuuttia kerrallaan ja pidennät sen jälkeen vähitellen aikaa 20–40 minuuttiin.
Pitempi käyttökään ei ole vaarallista, jos vaikka vahingossa nukahtaisit. Käytä mattoa aina, kun haluat ja siihen on aikaa, mielellään päivittäin. Käytön jälkeen on hyvä ottaa rauhallisesti.
Shakti-akupainantamatto perustuu intialaiseen piikkimattoon. Tuhannet piikit painavat ihoa ja lihaksia parantaen verenkiertoa, tehostaen rentoutumista ja syventäen henkistä terävyyttä sekä hyvinvointia.

Niska & hartiat

10+ minuuttia

Orange Shakti Model.jpg

Käytä Shakti-tyynyä tai rullaa Shakti-akupainantamatto rullalle niin, että piikit painavat niskaa ja hartioita. Tämä käyttötapa on erityisen suositeltava, jos olet stressaantunut ja kehosi on jännittynyt. Huono ryhti seistessä tai istumatyö voi aiheuttaa niskan ja hartioiden jäykistymistä.
Shakti-maton käyttö näillä alueilla voi auttaa väsyneitä ja jännittyneitä niskan ja hartioiden lihaksia rentoutumaan.

Jalat

5+ minuuttia

Standing Blackmat.jpg

Jaloissa on paljon triggerpisteitä, joten seisomalla Shakti-jalkamaton tai Shakti-akupainantamaton päällä voit antaa jaloillesi syvää akupainantahoitoa.
Kokeile seistä Shakti-maton tai Shakti-jalkamaton päällä aamulla herättyäsi tai illalla ennen nukkumaanmenoa. Verenkierto lähtee näin liikkeelle, väsyneet jalat saavat hierontaa ja koko kehosi hyvää energiaa päivän alkuun.
Voit aluksi käyttää sukkia ja totuttuasi olla paljain jaloin.

Shakti-jooga

Harrastatko joogaa tai haluaisit kokeilla? Testaa Shakti-joogaa, josta löytyy usean eri tason asentoja.

OHJEITA SHAKTI-PIIKKIMATON KÄYTTÖÖN

Aseta Shakti-piikkimattosi sängylle tai muulle pehmeälle alustalle. Laita mielellään niskatyyny tai kokoon taitettu pyyhe maton alle niskan kohdalle. Asetu matolle mukavasti niin, että iho lepää piikkien päällä. Rentoudu ja hengitä syvään. Jos olet erityisen kipuherkkä, voit aluksi laittaa ohuen kankaan ihon ja piikkien väliin. Näin totut piikkeihin pikkuhiljaa.

Piikkimatto – Kuinka usein ja kuinka kauan?

Aluksi voi riittää, että käytät Shakti-mattoasi 10–15 minuuttia kerrallaan ja pidennät sen jälkeen vähitellen aikaa 20–40 minuuttiin. Pitempi käyttökään ei ole vaarallista, jos vaikka vahingossa nukahtaisit. Käytä mattoa aina, kun haluat ja siihen on aikaa, mielellään päivittäin. Käytön jälkeen on hyvä ottaa rauhallisesti.

Mihin piikkimatto auttaa?

Voit käyttää piikkimattoa rentoutumiseen ja lepohetkiin, niin ennen nukkumaanmenoa kuin esimerkiksi töissä taukojen aikana. Harrastatko joogaa tai haluaisit kokeilla? Testaa Shakti-joogaa (linkki Omin Master Class -videoon), josta löytyy usean eri tason asentoja.

Puhdistus

Tarvittaessa voit pestä Shakti-mattosi käsin. Poista ensin vaahtomuovipatja ja pese sen jälkeen matto haalealla vedellä, jossa on hieman pesuainetta. Huuhtele matto ja ripusta kuivumaan. Älä pese koneessa tai kuivaa kuivausrummussa, koska piikit voivat vaurioitua.

Shakti mukaan matkoille

Ota Shakti-piikkimattosi mukaan matkoille. Vinkki: poista vaahtomuovipatja niin piikkimatto vie vähemmän tilaa eikä paina juuri mitään. Jos käytät Shakti-mattoa sängyllä, et tarvitse vaahtomuovia, koska sänky itsessään on pehmeä ja mukautuu kehoon.

Autamme mielellämme, jos sinulla on vielä kysyttävää. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@shaktimat.fi

LÖYDÄ OMAT TUOTTEESI

Yoga Women.jpg
Tarjous

10% Off

voimassa 31.5.2024 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

KÄYTÄ KOODIA:

spring24