Yksityisyydensuoja

Tarkistettu 2021-09-27

Shaktimat.fi suhtautuu vakavasti asiakkaidensa yksityisyydensuojaan. Käsittelemme henkilötietojasi voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Näissä periaatteissa kerromme, kuinka keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi. Lisäksi kerromme, mitä oikeuksia sinulla on meitä kohtaan ja kuinka voit käyttää oikeuksiasi.

TIETOJEN KERÄÄMINEN
Saatat antaa meille tietoja itsestäsi suoraan tai epäsuorasti monella eri tavalla, esimerkiksi, kun käyt verkkosivustollamme, ostat tuotteita suoraan meiltä tai jälleenmyyjiemme kautta.

Jotta voisimme tarjota palveluitamme, meidän on kerättävä sinusta tietoja.
Tiedot tulevat suoraan sinulta, kun annat niitä tai haemme niitä tai kun käyt verkkosivustollamme. Saatamme kerätä tietoja myös kolmansilta osapuolilta. Kerättävät tiedot voivat liittyä: Henkilö- ja yhteystietoihin, maksutietoihin, taloustietoihin, shaktimat.fi-sivuston kanssa käymääsi viestintään, käyttäytymistä ja maantieteellistä sijaintia koskeviin tietoihin verkkosivustolla käydessäsi.

MAKSUT
Maksut suoritetaan Klarnan kautta. Maksujen käsittelyn yhteydessä joitakin tietojasi lähetetään Klarnalle, mukaan lukien maksun käsittelyyn ja tukipalveluihin tarvittavat tiedot, kuten oston kokonaissumma ja laskutustiedot.

TIETOJEN KÄSITTELY
Kerättyjä tietoja käytetään palvelujemme tarjoamiseen ja sopimusten mukaisten velvollisuuksiemme täyttämiseen. Voimme käyttää yhteystietojasi myös markkinointiin tai tuotteistamme ja palveluistamme tiedottamiseen. Käytämme tietoja myös apuna tuotteiden ja palvelujemme kehittämisessä.

KOLMANNET OSAPUOLET
Henkilötietoja saatetaan käsitellä kolmannen osapuolen toimesta, jos se on välttämätöntä velvoitteidemme täyttämiseksi sinua kohtaan. Tietojasi saatetaan siirtää tai jakaa kolmansille osapuolille. Siinä tapauksessa varmistamme, että henkilötietojasi käsitellään voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.
Voimme siirtää tai jakaa tietojasi seuraaville kolmansille osapuolille:

Viranomaiset – shaktimat.fi saattaa luovuttaa välttämättömiä tietoja viranomaisille, kuten poliisille, veroviranomaisille tai muille, jos olemme lain mukaan velvollisia tekemään sen tai jos olet antanut siihen luvan.

Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jos emme ole saaneet siihen lupaasi.

TIETOJEN SÄILYTYSAIKA
Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on käyttötarkoituksen tai lakien ja sääntöjen mukaisten velvoitteiden kannalta välttämätöntä.

OIKEUDET
Yksityishenkilöillä on oikeus 5 euron hallinnollista maksua vastaan saada tietää, mitä heidän tietojaan shaktimat.fi käsittelee. Rekisteriotepyyntö on lähetettävä kirjallisesti ja sen on sisällettävä hakijan allekirjoitus, nimi ja henkilötunnus. Rekisteriote lähetetään siihen osoitteeseen, missä olet kirjoilla. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista, jos ne eivät enää ole välttämättömiä sen käyttötarkoituksen kannalta, johon ne kerättiin, ja jos niiden säilyttämiselle ei enää ole lainmukaisia velvoitteita, jotka estäisivät tietojen poistamisen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen info@shaktimat.fi, jos haluat tarkempia ohjeita siitä, kuinka shaktimat.fi voi auttaa sinua näihin oikeuksiin liittyen.

YKSITYISYYDENSUOJAPERIAATTEIDEN MUUTOKSET
Periaatteitamme saatetaan päivittää aika ajoin. Viimeisin versio on tällä sivulla.

Yoga Women.jpg
Tarjous

10% Off

voimassa 31.5.2024 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

KÄYTÄ KOODIA:

spring24